NOOJEE 14. mars 2007

Litt oppi lia, langt inni skauen finner man Noojee. Noen få hus, en butikk, en bensinstasjon og en kafé.
Alt ser du her... Rett skal være rett, det finnes flere hus og jammen er det et par restauranter der også.

Dette bildet er tatt fra den ene restauranten, eller skal vi heller kalle det en cafè kanskje?

 

 

 

"The Outpost"

Den mest kjente og populære restaurant og bar i mils omkrets.
Både baren og restauranten er helt spesielle.

 

 

 

En "shed" er et skur, og baren her er virkelig et skur! Skikkelig stilig!
Synd vi ikke har et godt bilde av alt sammen.

 

 

 

Dette er bølgeblikk-restauranten... The Outpost

 

 

 

Et dårlig bilde, men kanskje du får et lite inntrykk av hvordan det ser ut innvendig.
Rusten bølgeblikk, striesekker, avisutklipp, utgammelt treverk...

 

 

 


(Dette bildet har Åse tatt.)

Vi bestilte en 4-retters meny, med viner fra distriktet, tilpasset hver enkelt rett.
Maten var utsøkt og vinene satte prikken over i-en!

 

Her er mitt valg fra menyen:

Tasmanian Salmon Gravlax
inhouse sugar and salt cured salmon. Garnished with red onion, crispy baby capers and gherkin salad. Served with traditional dressing.
Vin/Wine: Barndy Creek Sparkling Pinot Gris - Drouin West.

Garfield Smoked Barramundi & Noojee Organic Leek Tartlet
garnished with organic leaf salad.
Vin/Wine: Tanjil Grigio - Willow Grove.

Gleneyre Farm Pork
braised in organic cannellini beans and vegetables, spiced with black pepper.
Vin/Wine: Kourak Shiraz - Drouin.

Nayook Raspberries
layered with brandy snaps wafers and Gippsland cream parfait.
Vin/Wine: Pizzine Brachetto - King Valley.